sinds 1994

Specialist in het ontwerpen en realiseren van zakelijke interieurs

Het familiebedrijf M3 interieur is opgericht in 1994 en vestigde zich in Zaandam onder de naam JM Design. De belangrijkste overweging voor de Zaanse locatie, direct aan de snelwegen A8 en A10 gelegen, is de goede bereikbaarheid onder de rook van Amsterdam.

Door de technologische ontwikkelingen en het plaatsonafhankelijk werken waar M3 interieur één van de voorlopers in is wordt de hoofdlocatie in Zaandam per 1 oktober 2018 opgeheven en zal er een nieuwe studio worden gerealiseerd in de omgeving van Amsterdam van waaruit wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij houden u via deze site op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Al ruim 20 jaar is M3 interieur de professionele totaalinrichter voor het zakelijke interieur. Wij werken samen met een geselecteerd team van producenten en uitvoerende professionals. M3 interieur stelt, in tegenstelling tot vele andere aanbieders, dat een goed geselecteerd en complementair productenpakket beter werkt dan het aanbieden van zoveel mogelijk merken. Een echte specialist focust.

openingstijden:

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

24/7 op afspraak:

Bent u niet in de gelegenheid om op reguliere tijden met ons af te spreken? Geen probleem, wij passen ons aan u aan!

Om u en andere klanten zonder tijdsdruk te kunnen helpen werken wij uitsluitend op afspraak.